Beginpunt
Terug naar: zoeken | alle artikelen

80 Jaar Heidepark.

Door: Vincent van Doorn

Zaterdag 2 juni viert de Heidepark alweer zijn 80 jarig jubileum. Gedurende de middag zijn er diverse feestelijke scouting activiteiten voor de huidige leden en alle Hilversummers die het leuk vinden om ook te komen. Maar het belangrijkste is natuurlijk de reŁnie!

De reŁnie, voor de oud-leden, begint om 16.00 uur. In een ongedwongen sfeer, zoals dat dan zo mooi heet, en onder het genot van een hapje en een drankje en een overheerlijke barbecue kun je dan na al die jaren je oude makkers weer eens stevig de linkerhand schudden. En mijmeren over ellenlange zwerftochten, metershoge kampvuren en zwaar onderbetaalde heitjes voor karweitjes. Hoe laat je uiteindelijk weer huiswaarts keert is natuurlijk helemaal aan jou, maar in de beste Heidepark-traditie zal de bijeenkomst waarschijnlijk tot in de kleine uurtjes doorgaan? Kijk voor meer informatie op de site: www.scoutingheidepark.nl.

zegt het voort ...

snuffelmotor

OPROEP: Heeft U nog oude padvind(st)ers foto's in een album of fotodoos? Deel ze dan met andere oudleden. Contact Oudbruin over hoe en wat!

Er zijn 117 bezoekers online.

twiets

De tekst en afbeeldingen op deze website zijn het intellectuele eigendom van www.oudbruin.org behalve waar anders aangegeven of waar het verband dit duidelijk maakt (bijv. YouTube™ videos of material in het publiek domein). Waar mogelijk geven we een bronvermelding.
© www.oudbruin.org 2002-2024 (WH)
© design: Studio Karel
Browsers
Deze website werkt het best met:
Google Chrome™, Mozilla Firefox
Apple Safari™, Opera
Microsoft Internet Explorer™, vooral oudere versies, geven nog wel eens problemen met het juist formateren van de inhoud op deze website.
Gebruik altijd de laaste browser versie
en installeer anti-virus software
.
Omhoog