Beginpunt

Bioscoop ...

You Tube Logo

Athabascangroep: De Toverstaf Deel 2

Deze film ontvingen wij van Henk Siepel (met hartelijke dank). Het betreft Henk's jaren bij de Athabascangroep (1959-1966). We zien hem hier opgroeien van welp tot verkenner (met bril). Beelden van welpen bij de Diependaalsekerk en het Hoorneboeg troephuis, de Witte Duintjes en de Hoorneboegse Heide (Districts Rimboejacht 1961?), Jacobus Pennweg, St Jorisdag (raadhuis), zomerkamp, omgeving Diependaalsekerk en het huis van Riet Binnendijk, station Hilversum, overkomst naar verkenners, Jonassen en installatie als PL. Iets gereduceerde beeldkwaliteit.

Een verzameling van 60 losse foto's is nu ook beschikbaar.
Meer plaatjes van Henk.

Reacties

Opmerkingen en aanvullingen:


"Lieve Henk, wat een bekende plaatjes en wat had ik ze al lang niet meer gezien! Jammer dat het beeld zo slecht is, maar wat een leuke dingen. Allemaal herinneringen komen boven drijven. Geweldig! Bedankt!" [Commentaar door Truusje van Hilten - 061113]

"Mijn vader was een verwoed filmer een heeft vele uren film nagelaten. Een gedeelte is een uniek tijdsbeeld en nu toegankelijk gemaakt. hulde. Over deze rimboejacht - Riet heeft mijn vader gevraagd die dag speciaal te filmen. Dit was een rimboejacht die de Athabascan organiseerde i.v.m. een jubileum. 15 jaar bestaan van de groep? Mijn vader heeft die middag gefilmd voor een pakje sigaretten "Chesterfield" weet ik nog. En hoe klein zo'n gebaar nu lijkt, hij was er verguld mee. De films zijn betaald door Riet, maar heeft ze niet in haar beheer willen hebben. Ik heb nu dus een schuld ingelost door o.a. die film weer aan de vereniging ter beschikking te stellen." [Commentaar door Henk Siepel - 061114]

zegt het voort ...

snuffelmotor

OPROEP: Heeft U nog oude padvind(st)ers foto's in een album of fotodoos? Deel ze dan met andere oudleden. Contact Oudbruin over hoe en wat!

Er zijn 2 bezoekers online.

twiets

De tekst en afbeeldingen op deze website zijn het intellectuele eigendom van www.oudbruin.org behalve waar anders aangegeven of waar het verband dit duidelijk maakt (bijv. YouTube™ videos of material in het publiek domein). Waar mogelijk geven we een bronvermelding.
© www.oudbruin.org 2002-2019 (WH)
© design: fa.design
Browsers
Deze website werkt het best met:
Google Chrome™, Mozilla Firefox
Apple Safari™, Opera
Microsoft Internet Explorer™, vooral oudere versies, geven nog wel eens problemen met het juist formateren van de inhoud op deze website.
Gebruik altijd de laaste browser versie
en installeer anti-virus software
.
Omhoog