Beginpunt

Bioscoop ...

You Tube Logo

Nationale Wolvenjacht 1964, Landgoed Lieberg

Op 7 en 8 juni 1964 wordt op het Landgoed 'Lieberg' te Hilversum de Nationale Wolvenjacht gehouden. Dit nationale welpen (padvinders van 7 tot 12 jaar) evenement staat in het teken van 10 jaar Eurovisie en is georganiseerd door de NPV (Nederlandse Padvinders Vereniging). Te zien zijn onder meer: de aankomst van de welpen op het Oosterspoorplein in Hilversum, de openingsceremonie waar Gerard Huis in 't Veld op de Raadsrots staat, het 'Eurovisie Songfestival', optreden van het Cocktailtrio, kampvuur, lampionenoptocht, het spellenparcours op de tweede dag en de sluitingsceremonie met tal van bekende Nederlanders waaronder Swiebertje en Dorus.

De opname (kopie) is afkomstig uit de nalatenschap van Gerard Huis in 't Veld.

Camera: Bob Timmerman.

Zie ook de opmerkingen van Gert-Jan en zijn programmaboekje.

Voor de huidige situatie (en geschiedenis) van landgoed Lieberg zie hier.

Reacties

zegt het voort ...

snuffelmotor

OPROEP: Heeft U nog oude padvind(st)ers foto's in een album of fotodoos? Deel ze dan met andere oudleden. Contact Oudbruin over hoe en wat!

Er is 1 bezoeker online.

twiets

De tekst en afbeeldingen op deze website zijn het intellectuele eigendom van www.oudbruin.org behalve waar anders aangegeven of waar het verband dit duidelijk maakt (bijv. YouTube™ videos of material in het publiek domein). Waar mogelijk geven we een bronvermelding.
© www.oudbruin.org 2002-2019 (WH)
© design: fa.design
Browsers
Deze website werkt het best met:
Google Chrome™, Mozilla Firefox
Apple Safari™, Opera
Microsoft Internet Explorer™, vooral oudere versies, geven nog wel eens problemen met het juist formateren van de inhoud op deze website.
Gebruik altijd de laaste browser versie
en installeer anti-virus software
.
Omhoog