Beginpunt

Klimop

ledenlijst | leiding | programma's | kampen | plaatjes

Samenvatting:

Klimop
Organisatie(s): NPG (Land)
Van 1945 tot 1946
Deze groep bestaat niet meer
Daskleur: ?

Er zijn nog geen das-plaatjes

Korte Geschiedenis:

Bronvermelding: Meys, pag. 69. | lees meer in Vincent Meys (1979)

Groep Direct na de oorlog werd de Klimop-groep opgericht. Deze groep startte met twee vendels en een kring waarvan een vendel in 's Graveland. Al heel snel moest in 1946 een vendel opgeheven worden en de rest van de groep werd het daaropvolgende jaar opgeheven. Enige padvindsters en de leidster kwamen over naar de Fröken Parm.

Aanvullende gegevens:

Geen aanvullende informatie beschikbaar. Weet U meer over de geschiedenis van deze groep te vertellen laat het ons dan even weten, dan zorgen wij ervoor dat het op deze bladzijde komt.

Locatie:

Dit is een nieuw idee voor Oudbruin ... een locatielijst! Mogelijk kunnen oudleden helpen om de locatie van troephuizen, hordeholen, kampeerterreinen etc. in kaart te brengen zodat we voor elke groep een paar landkaartspeltjes kunnen plaatsen met een korte beschrijving.

zegt het voort ...

snuffelmotor

OPROEP: Heeft U nog oude padvind(st)ers foto's in een album of fotodoos? Deel ze dan met andere oudleden. Contact Oudbruin over hoe en wat!

Er zijn 3 bezoekers online.

twiets

De tekst en afbeeldingen op deze website zijn het intellectuele eigendom van www.oudbruin.org behalve waar anders aangegeven of waar het verband dit duidelijk maakt (bijv. YouTube™ videos of material in het publiek domein). Waar mogelijk geven we een bronvermelding.
© www.oudbruin.org 2002-2018 (WH)
© design: fa.design
Browsers
Deze website werkt het best met:
Google Chrome™, Mozilla Firefox
Apple Safari™, Opera
Microsoft Internet Explorer™, vooral oudere versies, geven nog wel eens problemen met het juist formateren van de inhoud op deze website.
Gebruik altijd de laaste browser versie
en installeer anti-virus software
.
Omhoog