Beginpunt

Het Oudbruin Plakboek ...

Korte link voor deze bladzijde: www.floep.org?x=040423-01
reageer | vorige | volgende | serie | datum: 1957-XX-XX (PED)

De Peddelaars op Beukenwoud?

 afbeelding: 040423-01 - Klik voor volgende foto.
Foto: copyright © - 040423-01 (1)
Beschrijving: Deze foto is van de Voortrekkers stam de Peddelaars. De personen, die ik herken op de foto zijn de volgende: eerste persoon links: onbekend, dan Jaap van Raalte, Gerry Laman, Ivo Pabbruwe, Henk Laman, Jaap Heukelom, Gert van Daal, Ton van Daal en ik denk Henny Paets. De laatste is voor mij onherkenbaar. Het jaar? Moet 1957 of 1958 zijn. Ik heb Henk Laman - De Sleutelkoning een afdruk gestuurd, maar de afdruk is niet bepaald scherp - Hem gevraagd of hij de anderen herkent en het jaar misschien weet. Zo gauw hij het mij verteld (!) laat ik het je weten.

Vergelijk deze foto met 030326-22 ... zelfde personen (iets andere volgorde), mogelijk dezelfde plaats en wie is die leider Ivo? [Kees van Wessel - 040424]

"Ik heb inmiddels gemaild naar mijn zwager Ed Paets en die is ook van mening dat de persoon 2e van rechts op foto niet Henny Paets is." [Commentaar door Marianne van Deth - 080627]

Bron: Reactie per mail, d.d. 23 april 2004, van Ivo Pabbruwe vanuit New Zealand. Bedankt Ivo. Hou ons op de hoogte.

Aanvullende informatie is altijd van harte welkom (gebruik reactie).

 

zegt het voort ...

snuffelmotor

OPROEP: Heeft U nog oude padvind(st)ers foto's in een album of fotodoos? Deel ze dan met andere oudleden. Contact Oudbruin over hoe en wat!

Er zijn 3 bezoekers online.

twiets

De tekst en afbeeldingen op deze website zijn het intellectuele eigendom van www.oudbruin.org behalve waar anders aangegeven of waar het verband dit duidelijk maakt (bijv. YouTube™ videos of material in het publiek domein). Waar mogelijk geven we een bronvermelding.
© www.oudbruin.org 2002-2019 (WH)
© design: fa.design
Browsers
Deze website werkt het best met:
Google Chrome™, Mozilla Firefox
Apple Safari™, Opera
Microsoft Internet Explorer™, vooral oudere versies, geven nog wel eens problemen met het juist formateren van de inhoud op deze website.
Gebruik altijd de laaste browser versie
en installeer anti-virus software
.
Omhoog