Beginpunt

Het Oudbruin Plakboek ...

Korte link voor deze bladzijde: www.floep.org?x=120807-13
reageer | vorige | volgende | serie | datum: 195X-XX-XX (ATB)

Districts hordespel?

 afbeelding: 120807-13 - Klik voor volgende foto.
Foto: copyright © Riet Binnendijk - 120807-13 (25)
Beschrijving: Wat gebeurt hier in 'Bussum'? Foto uit een serie van wat op een districtshorde bijeenkomst lijkt. Zie ook: 120807-07 tot 15. Wie herkent hier iemand?

"Dit is op Beukenwoud. De boom waaraan het bordje "Bussum" is bevestigd, staat in de uiterste noord-west punt van "Basoeto". Recht vooruit is "Transvaal" dat in die tijd nog niet bij Beukenwoud hoorde. Links voor is het zgn. "grenskampjes" terrein dat later voor "Transvaal" en "CorinthiŽ" is geruild. Ik denk dat "Bussum" de naam was van een post waar een bepaalde activiteit werd uitgevoerd in het kader van de jaarlijkse districts-rimboejacht." [Commentaar door Gert-Jan Hondelink - 120811]

Bron: Nalatenschap Riet Binnendijk.

Aanvullende informatie is altijd van harte welkom (gebruik reactie).

 

zegt het voort ...

snuffelmotor

OPROEP: Heeft U nog oude padvind(st)ers foto's in een album of fotodoos? Deel ze dan met andere oudleden. Contact Oudbruin over hoe en wat!

Er zijn 2 bezoekers online.

twiets

De tekst en afbeeldingen op deze website zijn het intellectuele eigendom van www.oudbruin.org behalve waar anders aangegeven of waar het verband dit duidelijk maakt (bijv. YouTube™ videos of material in het publiek domein). Waar mogelijk geven we een bronvermelding.
© www.oudbruin.org 2002-2018 (WH)
© design: fa.design
Browsers
Deze website werkt het best met:
Google Chrome™, Mozilla Firefox
Apple Safari™, Opera
Microsoft Internet Explorer™, vooral oudere versies, geven nog wel eens problemen met het juist formateren van de inhoud op deze website.
Gebruik altijd de laaste browser versie
en installeer anti-virus software
.
Omhoog