Beginpunt

Het Oudbruin Plakboek ...

Korte link voor deze bladzijde: www.floep.org?x=140214-02
reageer | vorige | volgende | serie | datum: 194X-XX-XX (ALC)

Henk de Koning.

Vergroot
Henk de Koning.
Vergroot | Foto: copyright © Philip de Koning - 140214-02 (3)
Beschrijving: Groepsfoto. Was dit het Beukenwoud kort na de oorlog? Henk de Koning 6e van rechts en 5e van rechts vermoedelijk Flip de Koning. Ik denk, dat Piet de Koning in middelste rij zit, 3e van links.

"Deze foto ontving ik destijds van Philip de Koning voor mijn boekje "De eerste jaren van scoutinggroep Athabascan" (zie blz. 29). Philip [Flip] de Koning zou op de achterste rij derde van rechts staan. Achterste rij geheel links Arthur van Ancum. Ik ging ook uit van de Rudyard Kiplinggroep. Gelet op de groepsdas en het vaandel moet dit m.i. echter nog de Abraham Lincolngroep zijn geweest, omstreeks begin 1946. Merkwaardigerwijs is dit mij destijds niet opgevallen. Zie voor het vaandel van de Rudyard Kiplinggroep mijn genoemd boekje op blz. 22." [Commentaar door Hans van Spanning - 140216]

Bron: Ontvangen van Philip de Koning.

Aanvullende informatie is altijd van harte welkom (gebruik reactie).

 

zegt het voort ...

snuffelmotor

OPROEP: Heeft U nog oude padvind(st)ers foto's in een album of fotodoos? Deel ze dan met andere oudleden. Contact Oudbruin over hoe en wat!

Er zijn 2 bezoekers online.

twiets

De tekst en afbeeldingen op deze website zijn het intellectuele eigendom van www.oudbruin.org behalve waar anders aangegeven of waar het verband dit duidelijk maakt (bijv. YouTube™ videos of material in het publiek domein). Waar mogelijk geven we een bronvermelding.
© www.oudbruin.org 2002-2019 (WH)
© design: fa.design
Browsers
Deze website werkt het best met:
Google Chrome™, Mozilla Firefox
Apple Safari™, Opera
Microsoft Internet Explorer™, vooral oudere versies, geven nog wel eens problemen met het juist formateren van de inhoud op deze website.
Gebruik altijd de laaste browser versie
en installeer anti-virus software
.
Omhoog