Beginpunt

Anna Frank

ledenlijst | leiding | programma's | kampen | plaatjes

Samenvatting:

Anna Frank
Organisatie(s): NGB (Land)
Van 1958 tot 19XX
Deze groep bestaat niet meer
Daskleur: ?

Er zijn nog geen das-plaatjes

Korte Geschiedenis:

Bronvermelding: Meys, pag. 20. | lees meer in Vincent Meys (1979)

Groep Over de Anne Frank groep valt weer wat meer te vertellen. Deze, bij de Verrijzenis parochie behorende groep, werd zo genoemd omdat de hele parochie de sfeer van verzet en oorlog uitstraalt door zijn straatnamen. Waarschijnlijk omstreeks 1958, ongeveer gelijktijdig met de stichting van de nieuwe Verrijzenis parochie, opgericht en nu nog steeds voortbestaand, bijeenkomend aan de Stroeslaan.

Aanvullende gegevens:

Geen aanvullende informatie beschikbaar. Weet U meer over de geschiedenis van deze groep te vertellen laat het ons dan even weten, dan zorgen wij ervoor dat het op deze bladzijde komt.

Locatie:

Dit is een nieuw idee voor Oudbruin ... een locatielijst! Mogelijk kunnen oudleden helpen om de locatie van troephuizen, hordeholen, kampeerterreinen etc. in kaart te brengen zodat we voor elke groep een paar landkaartspeltjes kunnen plaatsen met een korte beschrijving.

Opmerking: Het kaartje beneden is nu donker en heeft een waarschuwing. Dit is het werk van Google die velen jaren de kaartjes vrij beschikbaar heeft gemaakt. Maar sinds mei 2018 brengt Google het gebruik van de Map API (een code die de kaartjes mogelijk maakt) in rekening. Dat gaan we dus niet betalen. De kaartjes werken nog wel, maar het ziet er zo minder aantrekkelijk uit, daarvoor onze verontschuldiging.

zegt het voort ...

snuffelmotor

OPROEP: Heeft U nog oude padvind(st)ers foto's in een album of fotodoos? Deel ze dan met andere oudleden. Contact Oudbruin over hoe en wat!

Er zijn 13 bezoekers online.

twiets

De tekst en afbeeldingen op deze website zijn het intellectuele eigendom van www.oudbruin.org behalve waar anders aangegeven of waar het verband dit duidelijk maakt (bijv. YouTube™ videos of material in het publiek domein). Waar mogelijk geven we een bronvermelding.
© www.oudbruin.org 2002-2021 (WH)
© design: Studio Karel
Browsers
Deze website werkt het best met:
Google Chrome™, Mozilla Firefox
Apple Safari™, Opera
Microsoft Internet Explorer™, vooral oudere versies, geven nog wel eens problemen met het juist formateren van de inhoud op deze website.
Gebruik altijd de laaste browser versie
en installeer anti-virus software
.
Omhoog